Γνωρίζατε ότι…

99% των επιχειρήσεων συμφωνούν ότι η διαχείριση εκτυπώσεων είναι σημαντική για την παραγωγικότητά τους

9 στις 10 επιχειρήσεις δεν γνωρίζουν πόσο πραγματικά τους στοιχίζουν οι εκτυπωτικές εργασίες

3% του συνολικού κύκλου εργασιών μιας επιχείρησής αντιστοιχεί σε δαπάνες σχετικές με τις εκτυπωτικές εργασίες

Το 34% των εκτυπώσεων χρησιμοποιούνται μόλις 5 λεπτά

Λιγότερο από 30% των επιχειρήσεων έχουν εξετάσει την διαδικασία διαχείρισης εγγράφων

33% των εργαζομένων έχουν δει εμπιστευτικά έγγραφα σε εκτυπωτικά μηχανήματα

Το 22% των εγγράφων που εκτυπώνονται δεν χρησιμοποιούνται ποτέ

Το 15% του χρόνου των επιχειρήσεων ξοδεύεται σε θέματα διαχείρισης και εκτύπωσης εγγράφων

Το κόστος του εξοπλισμού είναι μόλις το 27% του συνολικού κόστους διαχείρισης του εκτυπωτικού στόλου. Το υπόλοιπο 73% αφορά τα αναλώσιμα και την συντήρηση του εξοπλισμού

Η ανομοιογένεια του εξοπλισμού δημιουργεί μεγάλα κόστη σε επίπεδο διαχείρισης προμηθευτών, κόστη ανά σελίδα, συντήρησης  και επισκευής.

Με την υπηρεσία MPS μπορείτε να ελέγξετε και να μειώσετε τον όγκο και το κόστος των εκτυπώσεών σας έως και 30%.

Ολοκληρωμένη Διαχείριση Εκτυπώσεων

Η διαχείριση εκτυπώσεων MPS (Managed Print Services) είναι μια ολοκληρωμένη και ευέλικτη outsource υπηρεσία, δηλαδή η ανάθεση υπηρεσιών και εργασιών μιας επιχείρησης σε εξωτερικό συνεργάτη. Στόχος της είναι να εξασφαλίσει για την επιχείρηση τον απόλυτο έλεγχο και να επιφέρει σημαντική μείωση στις εκτυπώσεις και το κόστος τους έως και 30%.

Η Εταιρεία

Η CPI, από την ίδρυση της το 1990, ασχολείται στρατηγικά με την αγορά της εκτύπωσης και έχει καθιερωθεί στην ελληνική αγορά ως ειδικός των εκτυπωτικών λύσεων.

Η εταιρεία αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα κατασκευαστές όπως η ΟΚΙ, η SHARP, η Olivetti, η Mutoh και η Summa, ενώ αναλαμβάνει συμβόλαια υποστήριξης εξοπλισμού ανεξαρτήτως κατασκευαστή (managed services).  Διαθέτοντας στην γκάμα της προτάσεις από τον χώρο της φωτοαντιγραφής, της εκτύπωσης και άλλων κάθετων αγορών και έχοντας επενδύσει για να χτίσει μια άρτια υποδομή για τεχνική υποστήριξη, βρίσκεται στην μοναδική θέση να καλύπτει τις εκτυπώσεις συνολικά , εξυπηρετώντας όλες τις ανάγκες του πελάτη, από τις ατομικές ανάγκες ενός διευθυντικού γραφείου, μέχρι αυτές ενός printing room για πολλαπλές εκτυπώσεις και μεγάλο όγκο παραγωγής. 


 

 

Copyright 2010 by Computer Peripherals International